Cabana Roua din Dorna Arini este situata la 5 km de centrul orasului Vatra Dornei respectiv, la 1 km distanta de oras, intr-o superba zona montana. Este locul ideal pentru recreere, evadare din cotidian si buna dispozitie, indiferent de anotimp sau varsta.

        Cabana, renovata recent, dispune de 2 dormitoare, fiecare dormitor fiind dotat cu baie proprie. De asemenea, va punem la dispozitie un foisor spatios, perfect pentru petrecerea timpului impreuna cu cei dragi. Se inchiriaza cel putin o camera pentru cel putin doua nopti. Mai multe detalii aici.

       Mai mult decat o cabana superba, localizarea ei completeaza vacanta ideala, datorita ambientului geografic aparte si a ospitalitatii localnicilor. Aflata la zona de contact dintre Muntii Bistritei (Masivul Pietrosul) si Muntii Rarau (Mas-ivul Giumalu), Comuna Dorna-Arini este strabatuta de raul Bistrita. Frumusetea locului este completata de diferenta dintre partea Sucevei, cu un relief domol, si partea de E-NE, in care relieful de ingusteaza si devine abrupt, formand Cheile Zugrenilor.

               De asemenea, ne dorim sa va oferim cat mai multe oportunitati, de aceea acum acceptam si tichete de vacanta.