Cabana Roua din Dorna Arini este situata la 5 km de centrul orasului Vatra Dornei respectiv, la 1 km distanta de oras, intr-o superba zona montana. Este locul ideal pentru recreere, evadare din cotidian si buna dispozitie, indiferent de anotimp sau varsta, in special in noul nostru ciubar.

        Cabana, renovata recent, dispune de 6 dormitoare cu o capacitate de 14 persoane, fiecare dormitor fiind dotat cu baie proprie. De asemenea, va punem la dispozitie un foisor spatios, perfect pentru petrecerea timpului impreuna cu cei dragi. Cabana se inchiriaza integral pentru cel putin doua nopti. Mai multe detalii aici.

       Mai mult decat o cabana superba, localizarea ei completeaza vacanta ideala, datorita ambientului geografic aparte si a ospitalitatii localnicilor. Aflata la zona de contact dintre Muntii Bistritei (Masivul Pietrosul) si Muntii Rarau (Mas-ivul Giumalu), Comuna Dorna-Arini este strabatuta de raul Bistrita. Frumusetea locului este completata de diferenta dintre partea Sucevei, cu un relief domol, si partea de E-NE, in care relieful de ingusteaza si devine abrupt, formand Cheile Zugrenilor.

               De asemenea, ne dorim sa va oferim cat mai multe oportunitati, de aceea acum acceptam si tichete de vacanta.